Infiintata in 1997, NDT Testing este una din companiile de profil din Romania care furnizeaza servicii de examinari  nedistructive si distructive si care are in dotare echipamente de ultima generatie pentru radiografie digitala si control automat cu ultrasunete (TOFD + Phased Array), beneficiind inclusiv de laboratoare mobile. Gama larga de servicii si echipamente au contribuit la dezvoltarea rapida a companiei atat pe plan national, cat si international.

Suntem un partener de incredere cu rezultate structurate in concordanta cu cerintele de afaceri 

-Demn de incredere

-Proactiv

-Intelegator

-Capabil

-Cu o echipa orientata 

Datorita atentiei pentru detalii, profesionalism si servicii ireprosabile care au fost livrate in timp, compania a achizitionat parteneri valorosi. Ei au devenit parti foarte importante din cartea noastra de vizita, prin consolidarea acestor colaborari, credibilitatea si prestigiul nostru in piața.

In tot acest timp  compania NDT Testing a crescut si s-a dezvoltat odata cu piata. Am efectuat lucrari in diverse proiecte, in diverse domenii de activitate.

Cu laboratorele noastre mobile special echipate si vehicule de operare noi va oferim flexibilitatea de care aveti nevoie. Vehiculele noastre sunt proiectate astfel incat sa poata transporta toate dispozitivele si echipamentele de testare necesare.

Bine ati venit la NDT-TESTING SRL

 

despre-noi