Infiintata in 1997, NDT Testing este una din companiile de profil din Romania care furnizeaza examinari nedistructive in toate cele cinci metode principale de control si care utilizeaza echipamente de ultima generatie pentru radiografie digitala si control automat cu ultrasunete (TOFD + Phased Array), beneficiind inclusiv de laboratoare mobile. Gama larga de servicii si echipamentele de ultima generatie au contribuit la dezvoltarea rapida a companiei atat pe plan national, cat si international..

Datorita atentiei pentru detalii, profesionalism si servicii ireprosabile care au fost livrate in timp, compania a achizitionat parteneri valorosi. Ei au devenit parti foarte importante din cartea noastra de vizita, prin consolidarea acestor colaborari, credibilitatea si prestigiul nostru in piața..

Timp de 19 ani, compania NDT Testing a crescut si s-a dezvoltat odata cu piata. Am efectuat testari NDT in diverse proiecte, in diverse domenii de activitate, din domeniile legate de combustibil (petrol, gaze etc.), pentru diferite tipuri de construcții (civile, industriale etc.).

Cu laboratorul nostru mobil special echipate si vehicule de operare noi va oferim flexibilitatea de care aveti nevoie. Vehiculele noastre sunt proiectate astfel incat sa poata transporta toate dispozitivele si echipamentele de testare necesare.

despre-noi